Overzet- vensterbanken

Overzetvensterbanken zijn zeer geschikt voor renovatie toepassingen. Doordat de vensterbank over de bestaande oude constructie wordt geplaatst, ontstaat weer een nieuwe vensterbank zonder breken en of slopen. Het oude materiaal kan gewoon blijven zitten en het kozijn ziet er weer als nieuw uit.

Lignodur overzetvensterbanken

Lignodur biedt een breed scala aan modellen en kleuren vensterbanken. Zo zijn er traditionele modellen voor zowel nieuwbouw als renovatie en Lignodur overzetvensterbanken juist geschikt voor renovatie toepassingen. Het materiaal van de vensterbank is een harde slijtvaste kunststof. De vensterbanken zijn vakkundig en snel af te werken met bijpassende eindkappen.

Vele soorten en maten vensterbanken

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende modellen vensterbanken verkrijgbaar van diverse merken en materialen. Heering heeft 4 merken vensterbanken in het assortiment. De vensterbanken van Novasil kenmerken zich door een melamine toplaag in diverse kleuren. Hierdoor zijn ze krasvast en verkleuren niet door de zon.  Een vensterbank van het merk Prodec is van een ander materiaal, namelijk MDF. Deze MDF vensterbank zijn zeer fraai en strak vormgegeven en hebben een toplaag in wit of crème. Dan zijn er nog de vensterbanken van Lignodur en Lignodur Stone. Lignodur Stone vensterbanken hebben de uitstaling van natuursteen, maar met de voordelen van kunststof.

Vensterbank kopen

Het kopen van een vensterbank kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vensterbank ook voor u kunnen monteren. Om het kopen van een vensterbank voor u makkelijke te maken kunt u hieronder verkoopadressen, gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.