Overzet vensterbanken

Zijn uw vensterbanken aan vervanging toe, maar wilt u niet slopen of breken? Kies dan voor overzet vensterbanken. U plaatst deze eenvoudig over de bestaande constructie. Zo heeft u in no time een nieuwe vensterbank. Het oude materiaal blijft gewoon zitten en uw vensterbank ziet er weer als nieuw uit.

Lignodur overzet vensterbank

Hoogwaardige kunststoffen en harde toplaag

Het kwaliteitsmerk Lignodur biedt vele modellen en kleuren vensterbanken. Zowel traditionele modellen voor nieuwbouw en renovatie als overzetvensterbanken voor renovatie. Deze producten zijn gemaakt van een mix van hoogwaardige kunststoffen. Dankzij de harde toplaag zijn de vensterbanken kras- en slagvast en nagenoeg ongevoelig voor vocht, warmte en UV-licht.

Diverse kleuren en modellen overzet vensterbanken

U heeft keuze uit diverse kleuren en modellen. Ook voor uw interieur hebben we beslist een geschikte oplossing. U werkt de overzet of opdek vensterbanken vakkundig en snel af met bijpassende eindkappen. Dáár knapt uw interieur van op!

Ontdek onze drie merken

Heering levert 3 merken vensterbanken. Lignodur is het enige merk met overzet vensterbanken. Lignodur Stone vensterbanken hebben een natuursteen-uitstraling, met de voordelen van kunststof. De Novaboard-vensterbanken hebben een melamine-toplaag in diverse kleuren. Ze zijn krasvast en verkleuren niet door de zon. De vensterbanken van Prodec zijn gemaakt van een ander materiaal: MDF. Deze Prodec-vensterbank heeft een fraaie, strakke vormgeving en een toplaag in wit of crème.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

De overzetvensterbanken van Lignodur zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit merk. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de overzet vensterbanken ook bestellen bij uw aannemer of kunststoframenbedrijf. Hij kan ze ook voor u plaatsen.

Welke kleur overzet vensterbank past bij uw huis?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo