Vensterbank prijzen

Oriënteert u zich op nieuwe vensterbanken, voor nieuwbouw, verbouw of renovatie? Er is nogal wat keuze in materialen en afwerkingen. En ook de vensterbank-prijzen lopen nogal uiteen. Maar het begint met het bepalen van het materiaal. Er zijn vensterbanken in natuursteen, hout, metaal, kunststof en MDF. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof vensterbank. Want deze zijn goed bestand tegen vocht en zonlicht. Bovendien zijn ze onbreekbaar en goed te verwerken.

4 merken, diverse vensterbank prijzen

Heering biedt vier merken vensterbanken: Lignodur, Lignodur Stone, Novaboard en Prodec. Ze zijn alleen oersterk, kleurvast en onderhoudsarm. En: makkelijk te verwerken.

Lignodur

Lignodur-vensterbanken zijn leverbaar in twee modellen. Zo zijn er traditionele vensterbanken met een brede of een smalle voorzijde. U kunt kiezen uit drie kleuren: marmer, wit of crème. De elegante eindkappen maken uw vensterbank helemaal af. Handig: er zijn ook Lignodur-overzetvensterbanken. Ideaal voor renovatie. U plaatst deze over uw oude vensterbank. Geen hak- en breekwerk dus!

Lignodur Stone

Lignodur Stone is een kunststof vensterbank met een realistische natuursteen-uitstraling. Ze vensterbanken hebben dus de ambiance van natuursteen, met als grote verschil dat de vensterbank-prijzen heel aantrekkelijk zijn. Bovendien profiteert u van de voordelen van kunststof, zoals de kras- en kleurvastheid en praktisch geen onderhoud. Lignodur Stone is leverbaar in 3 natuursteenkleuren: travertin, Belgisch hardsteen en marmercomposiet. En daarnaast in wit en crème.

Novaboard

Wilt u graag een goede vensterbank tegen een gunstige prijs? Kies dan voor Novaboard. Dankzij de melamine-toplaag zijn ze kras- en slagvast én UV-bestendig: ze verkleuren niet. De Novaboard-vensterbanken zijn leverbaar in de kleuren crème en wit.

Prodec

De vensterbanken van Prodec zijn gemaakt van MDF, met een slijtvaste toplaag in wit of crème. De slanke eindkappen zorgen voor een mooi resultaat. MDF is nog iets makkelijker te verwerken van kunststof. Prodec-vensterbanken zijn uitstekend te combineren met de Prodec-kozijnafwerking.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Op de vensterbanken van Lignodur, Novaboard en Prodec krijgt u 10 jaar garantie. Kwaliteit verzekerd dus. De prijzen? Die zijn verrassend aantrekkelijk.

Vensterbank vervangen of plaatsen?

Een vensterbank plaatsen of een vensterbank vervangen vergt een aantal aandachtspunten om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen. Lees in ons blog hoe u een vensterbank vervangt of plaatst.

Waar te koop?

Meer weten over onze vensterbank-prijzen voor uw project? Onze vensterbanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. U kunt ze ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de vensterbanken ook voor u plaatsen. Zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo