Vlonderplanken

Terras- en vlonderplanken zijn sfeervol én praktisch. Daarom zijn ze enorm populair. Tot voor kort werden ze uitsluitend gemaakt van hardhout. Dat materiaal heeft een aantal nadelen. Gelukkig is er een goed en milieuvriendelijk alternatief: kunststof terras- en vlonderplanken van het topmerk Twinson.

Materiaal vlonderplanken

De voordelen van composiet

Composiet is een mix van hout en kunststof. Het heeft de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Een kunststof terras- vlonderplank is splintervrij en wordt niet glad. Het materiaal is bestand tegen insecten en verrotting en heeft een lange levensduur. De planken zijn breed toepasbaar, met name gebruikt voor terrassen, balkonvloer, steigers, looppaden en bruggen.

Kies voor kwaliteit

Er zijn veel aanbieders van kunststof terras- en vlonderplanken. De producten verschillen in prijs en kwaliteit. Ons advies: kies voor kwaliteit. Want niets is vervelender dan het terras al na een paar jaar te moeten vervangen vanwege verkleuring, kromtrekken of extreem uitzetten of krimpen. Heering voert de producten van het topmerk Twinson. Deze worden gemaakt van de beste grondstoffen en zijn 100% recyclebaar. U krijgt standaard 10 jaar garantie.

Kunststof vlonderplanken in 6 kleuren

Twinson terras- en vlonderplanken zijn 140 mm breed. Elke zijde van de plank heeft een ander streeppatroon. Kies het patroon dat het best past bij de tuin. Er zijn maar liefst 6 verschillende kleuren. Twinson is een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig afwerkt, zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. Dat geeft een mooie uitstraling.

Waar te koop?

De kunststof terras- en vlonderplanken van Twinson zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Er is altijd een vestiging in de buurt. Of bestel ze bij een aannemer of een kunststoframenbedrijf. Zij kunnen de planken ook voor u monteren. Hieronder vindt u eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kunststof vlonderplanken passen het best bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo