Balkonvloer

Een balkon of dakterras zijn waardevolle buitenruimtes waar vaak veel meer uit te halen is. Met een balkonvloer van terrasplanken of vlonderplanken, tover je in een handomdraai een dakterras om in een sfeervolle ruimte. Terrasplanken zijn makkelijk te monteren als balkonvloer en door het lichte gewicht ideaal als balkonvloer.

Terrasplanken

Een balkonvloer is verkrijgbaar van tropisch hardhout of van de steeds vaker toegepaste composiet terrasplanken. Balkonvloeren van composiet zijn het milieuvriendelijke alternatief voor tropisch hardhout, want er is geen houtkap voor nodig en ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn composiet vlonderplanken in vele kleuren en modellen leverbaar omdat ze machinaal worden gemaakt.

Vlonderplanken kopen

U wilt vlonderplanken kopen? Heering voert composiet vlonderplanken van het topmerk Twinson. Hiermee verkrijgt u de beste uitstraling voor uw balkonvloer. Twinson zijn oersterke terras- en vlonderplanken in diverse modellen en kleuren. Twinson is bewezen succesvol en blijft jarenlang goed. Voor gratis kleurmonster, documentatie en verkoopadressen kunt u op deze website terecht.