Balkonvloer

Met een balkonvloer van terrasplanken of vlonderplanken tovert u in een handomdraai uw balkon of dakterras om in een sfeervolle ruimte. Terrasplanken zijn makkelijk te monteren als balkonvloer, vooral ook dankzij het lichte gewicht. Haal ook meer uit uw balkon of dakterras.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Kies voor het duurzame alternatief

Welk materiaal kiest u? Een balkonvloer van tropisch hardhout is mooi, maar niet heel milieuvriendelijk. Steeds meer mensen kiezen daarom voor composieten terrasplanken. Deze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Er worden geen bomen voor gekapt. En aan het eind van de levensduur zijn ze voor 100% te recyclen. Er hoeven geen bomen voor te worden gekapt. Een balkonvloer van composiet heeft geen splinters en wordt niet glad, zelfs niet als het regent. Allemaal voordelen dus.

Composiet balkonvloer

Heering voert composiet vlonderplanken van het topmerk Twinson. Onze vlonderplanken zijn oersterk en heel duurzaam. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Twinson vlonderplanken zijn bewezen succesvol. U krijgt 10 jaar garantie.

Waar te koop?

De vlonderplanken van Heering zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan de vlonderplanken ook voor u monteren. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur balkonvloer past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan