Vlonderplanken kopen

De laatste jaren zijn houten terras- en vlonderplanken razend populair. Dat komt met name dankzij de natuurlijke uitstraling in combinatie met de verbeterde kwaliteit. Terras- en vlonderplanken waren voorheen voornamelijk gemaakt van hardhouten delen. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Offerte vlonderplanken? Kijk eerst goed naar welk materiaal u wilt voor het aanvragen van een offerte. Vlonderplanken zijn er namelijk van hout of composiet.

Materiaal vlonderplanken

Composieten terras- en vlonderplanken hebben vele voordelen ten opzichte van houten of hardhouten terrasdelen. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Tevens zijn ze in diverse kleuren te verkrijgen in tegenstelling tot de hardhouten terrasdelen.

Prijs vlonderplanken

Het kopen van Twinson terras- en vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Bij hen kunt u terecht voor een opgave voor een prijs vlonderplanken. Vlonderplanken kunt u kopen zonder montage of met montage. Via deze website kunt u eenvoudig verkoopadressen opvragen. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo