Bamboe vlonderplanken

De laatste jaren zijn hardhouten terras- en vlonderplanken razend populair. Dat komt met name dankzij de natuurlijke uitstraling. Veel aangeboden zijn de Bankirai vlonderplanken van tropisch hardhout, maar vanwege de vele houtkap van oerwoud zijn deze omstreden. Een alternatief hiervoor zijn Bamboe vlonderplanken die minder schadelijk voor het milieu zijn. Het alternatief voor houten vlonderplanken zijn die van composiet. Het materiaal van deze composiet vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Composiet vlonderplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof vlonderplanken. Bovendien zijn ze weer volledig te recyclen.

Het alternatief voor Bamboe vlonderplanken

Composieten terras- en vlonderplanken hebben vele voordelen ten opzichte van Bankirai en Bamboe vlonderplanken. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Wat voor verschillend materiaal vlonderplanken is er allemaal beschikbaar voor mijn terras of vlonder? Heering voert het topmerk Twinson dat voor de helft uit hout en voor de helft uit kunststof bestaat. Twinson is een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is met standaard 10 jaar garantie. Twinson is verkrijgbaar in twee modellen en 9 verschillende kleuren. Twinson omvat een compleet systeem van afwerkmaterialen waarmee terrassen, vlonders, stijgers, bruggen en paden netjes af te werken zijn.

Vlonderplanken kopen

Het kopen van Twinson terras- en vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.