Bamboe vlonderplanken

Hardhouten terras- en vlonderplanken zijn razend populair. Dat komt vooral dankzij de natuurlijke uitstraling. Denk aan bankirai-vlonderplanken van tropisch hardhout. Minder schadelijk voor het milieu zijn de bamboe-vlonderplanken. Een alternatief voor de houten vlonderplanken zijn die van composiet. Deze composiet vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Dankzij de warme uitstraling van uit hout zijn ze een volwaardig alternatief voor bamboe-vlonderplanken. Nóg een voordeel: composiet vlonderplanken zijn weer volledig te recyclen.

Het alternatief voor bamboe-vlonderplanken

Welk materiaal vlonkerplanken heeft uw voorkeur? Composieten terras- en vlonderplanken hebben nogal wat voordelen boven bankirai- en bamboe-vlonderplanken. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Composiet vlonderplanken zijn bestand tegen insecten en verrotting. Daardoor hebben ze een lange levensduur. De planken behouden hun mooie uitstraling, ook na jarenlang gebruik.

Negen kleuren, twee modellen

Heering voert de vlonderplanken van het topmerk Twinson. Deze bestaan uit een mix van hout en kunststof. De vlonderplanken zijn 100% recyclebaar. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor hardhouten vlonderplanken. U kunt kiezen uit negen kleuren en twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden hebben een ander strepenpatroon.

Voor terras, steiger, looppad of brug

Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig afwerkt zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De vlonderplanken zijn breed toepasbaar. In de praktijk worden ze vooral toegepast als terras, steiger, looppad of brug. Als fraai en duurzaam alternatief voor bankirai- en bamboe-vlonderplanken.

Waar te koop?

De Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vlonderplanken past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo