Bankirai vlonderplanken

De laatste jaren zijn hardhouten terras- en vlonderplanken razend populair. Dat komt met name dankzij de natuurlijke uitstraling. Veel aangeboden zijn de Bankirai vlonderplanken van tropisch hardhout of de Lariks vlonderplanken van Europees hout. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Composiet vlonderplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Bovendien zijn ze weer volledig te recyclen.

Alternatief voor Bankirai vlonderplanken

Composieten terras- en vlonderplanken hebben vele voordelen ten opzichte van houten of hardhouten terrasdelen. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Wat voor verschillend materiaal vlonderplanken is er allemaal beschikbaar voor mijn terras of vlonder? Heering voert het topmerk Twinson. Een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is en dat van de beste materiaal  vlonderstoffen wordt gemaakt. Op Twinson terras- en vlonderplanken zit standaard 10 jaar garantie.

Twinson kleuren en modellen

De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen, 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden zijn voorzien van een ander strepenpatroon zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw tuin past. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig kunt afwerken zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De toepassingen van vlonderplanken zijn onbeperkt maar worden met name gebruikt voor terrassen, vlonders, vijvers, steigers, looppaden en bruggen.

Vlonderplanken kopen

Het kopen van Twinson terras- en vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.