Bankirai vlonderplanken

Hardhouten vlonderplanken zijn heel populair. Denk aan Bankirai vlonderplanken of de Lariks vlonderplanken van Europees hout. Het grote nadeel van hout is, dat er bomen voor moeten worden gekapt. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een milieuvriendelijk alternatief: composiet vlonderplanken. Deze planken combineren de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof.

Alternatief voor Bankirai vlonderplanken

Composiet is een mix van hout en kunststof. Composiet heeft grote voordelen boven vloerplanken van Bankirai of Lariks. Want composiet-vloerplanken zijn splintervrij en worden niet glad, ook niet bij regen. Je kunt er dus veilig overheen lopen, zelfs met blote voeten.

Het materiaal is bestand tegen insecten en kan niet verrotten. Daardoor hebben de vloerplanken een heel lange levensduur. Ze zijn volledig recyclebaar. Daarmee is Twinson hét milieuvriendelijke alternatief voor bijvoorbeeld Bankirai-vlonderplanken.

Twinson vlonderplanken: kleuren en modellen

Heering voert de vlonderplanken van het topmerk Twinson. Dit product wordt gemaakt van de beste grondstoffen. Het is oersterk en heel duurzaam. Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Elke zijde heeft een ander strepenpatroon. U kunt dus zelf kiezen wat het best past bij uw tuin. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in 9 kleuren.

Onbeperkte toepassingsmogelijkheden

Twinson heeft een compleet terrassysteem. Hiermee werkt u uw terras hoogwaardig af, zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt. Denk aan terrassen, vlonders, vijvers, steigers, looppaden en bruggen. Twinson is al jarenlang bewezen succesvol op de markt. U krijgt dan ook 10 jaar garantie.

Waar te koop?

De Twinson terras– vlonderplanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vlonderplank past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo