Composiet vlonderplanken

De laatste jaren zijn hardhouten terras- en vlonderplanken razend populair. Veel aangeboden zijn de Lariks vlonderplanken van tropisch hardhout of volgens de laatste trend: bamboe vlonderplanken. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Composiet vlonderplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Bovendien zijn ze weer volledig te recyclen. Heering voert het topmerk Twinson. Een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is met standaard 10 jaar garantie.

Twinson kleuren en modellen

De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson composiet vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen, 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden zijn voorzien van een ander strepenpatroon zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw tuin past. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig kunt afwerken zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De toepassingen van composiet vlonderplanken zijn onbeperkt maar worden met name gebruikt voor terrassen, vlonders, vijvers, steigers, looppaden en bruggen.

Composiet vlonderplanken kopen

Het kopen van Twinson terras- en vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster of brochure aanvragen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo