Hardhouten vlonderplanken

Hardhouten vlonderplanken zijn heel populair. Dit dankzij de natuurlijke uitstraling en de ruime mogelijkheden. Het nadeel van hardhout is, dat er bomen voor moeten worden gekapt. Steeds meer mensen kiezen daarom voor composiet: een mix van hout en kunststof. Composiet vlonderplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar. Heering voert de kunststof vlonderplanken van het topmerk Twinson, als alternatief voor hardhouten vlonderplanken. Dit product wordt gemaakt van de beste grondstoffen en is al jarenlang bewezen succesvol.

Het duurzame alternatief: composiet

Populaire hardhouten vlonderplanken zijn Bankirai-vlonderplanken van tropisch hardhout en Lariks-vlonderplanken van Europees hout. Composieten terras- en vlonderplanken zijn een milieuvriendelijk alternatief. En ze hebben nog veel meer voordelen.

Composiet is splintervrij en wordt niet glad, zelfs niet bij regen. Composieten planken zijn bestand tegen vocht, warmte en vorst en zijn daardoor vormvast. Ook zijn ze bestand tegen schimmels en insecten. Daardoor hebben composiet terras- en vlonderplanken een heel lange levensduur. Bovendien: de planken behouden hun mooie uitstraling, ook na jarenlang gebruik.

Advies: kies voor degelijk en duurzaam

Ons dringende advies: kies voor een degelijk en duurzaam product. Want er zijn nogal wat aanbieders van composiet terras– en vlonderplanken. Er zijn grote verschillen in kwaliteit en prijs. En het is natuurlijk heel vervelend als u uw terras al na een paar jaar opnieuw moet vervangen.

Twinson: twee modellen, twee patronen

De Twinson terras- en vlonderplanken worden gemaakt van een hout/kunststof-composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor hardhouten vlonderplanken. Twinson terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden hebben een ander strepenpatroon. U kunt dus kiezen welk patroon het best past bij uw tuin.

Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig afwerkt zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. Vlonderplanken zijn breed toepasbaar, maar worden met name gebruikt voor terrassen, vlonders, vijvers, steigers, looppaden en bruggen. Als fraai en duurzaam alternatief voor hardhouten vlonderplanken.

Waar te koop?

De Twinson terras- en vlonderplanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over dit product. En zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen.

Kies ook het duurzame alternatief voor hardhouten vlonderplanken

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo