Kunststof vlonderplanken

De laatste jaren zijn houten terras- en vlonderplanken razend populair. Dat komt met name dankzij de natuurlijke uitstraling in combinatie met de verbeterde kwaliteit. Hardhouten terras- en vlonderplanken waren voorheen voornamelijk gemaakt van tropisch hardhouten. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Composiet vlonderplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof.

Kunststof vlonderplanken

Wat voor verschillend materiaal vlonderplanken is er allemaal beschikbaar voor mijn terras of vlonder? Kunststof vlonderplanken hebben vele voordelen ten opzichte van houten of hardhouten vlonderplanken. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Tevens zijn ze in diverse kleuren te verkrijgen in tegenstelling tot de hardhouten terrasdelen. Er zijn veel aanbieders van kunststof vlonderplanken en er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit. Belangrijk is om te kiezen voor een goede kwaliteit omdat er niets erger is dan het terras al na een paar jaar te moeten vervangen. Problemen die kunnen ontstaan zijn kleurverlies, het kromtrekken van de plank of het extreem uitzetten of krimpen. Heering voert het topmerk Twinson. Een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is en dat van de beste grondstoffen wordt gemaakt. Op Twinson kunststof vlonderplanken zit standaard 10 jaar garantie.

Twinson kleuren en modellen

De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen, 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden zijn voorzien van een ander strepenpatroon zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw tuin past. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Twinson omvat een compleet terrassysteem waarmee u uw terras hoogwaardig kunt afwerken zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. De toepassingen van vlonderplanken zijn onbeperkt maar worden met name gebruikt voor terrassen, vlonders, vijvers, steigers, looppaden en bruggen.

Vlonderplanken kopen

Het kopen van Twinson kunststof vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo