Lariks vlonderplanken

Houten vlonderplanken zijn al jaren heel populair. Dit dankzij de sfeervolle en natuurlijke uitstraling. denk aan Bankirai vlonderplanken (tropisch hardhout) en Lariks vlonderplanken (Europees hout). Overweegt u de aanschaf van Lariks vlonderplanken voor uw tuin? Laat u dan goed informeren. Want vanwege de nadelige invloed op de natuur zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt. Denk bijvoorbeeld aan vlonderplanken van composiet. Dit materiaal heeft nogal wat voordelen.

Het alternatief voor Lariks vlonderplanken

Steeds meer mensen ontdekken composiet als alternatief voor bijvoorbeeld Lariks vlonderplanken. Composiet is een mix van 50% hout en 50% kunststof. Er worden geen bomen voor gekapt. Aan het eind van de levensduur zijn de planken weer volledig te recyclen. Composiet heeft de uitstraling van houten planken en de voordelen van kunststof vlonderplanken. Het materiaal is splintervrij en wordt niet glad, zelfs niet als het regent. Bovendien is composiet ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen. Het is bestand tegen insecten en verrotting en gaat dus heel lang mee.

Twinsons vlonderplanken

Heering voert het topmerk Twinson, dat al jarenlang bewezen succesvol is op de Nederlandse markt. Twinson terrasplanken worden gemaakt van het beste materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Elke zijde heeft een ander strepenpatroon, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw tuin past. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in 9 kleuren. U vindt dus altijd een kleur die past bij uw huis en in uw tuin.

Géén zichtbare schroef- en boorgaten

Twinson is een compleet terrassysteem. Hiermee werkt u uw terras hoogwaardig af, zónder zichtbare schroef- en of boorgaten. Het systeem is breed toepasbaar. De vlonderplanken worden het meest gebruikt voor terrassen, steigers, looppaden en bruggen. U krijgt standaard 10 jaar garantie op Twinson terras- en vlonderplanken. Kwaliteit verzekerd!

Waar te koop?

Kiest u inderdaad voor composiet in plaats van Lariks-vlonderplanken? De Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over Twinson. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur vlonderplanken past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo