Terras

Sfeervolle terrassen sluiten helemaal aan bij de laatste buitentrends. We brengen steeds meer tijd door in onze tuin en daarbij hoort een gezellige buitenomgeving. Een sfeervol terras is vaak van houten vlonderplanken  vanwege de warme uitstraling. Vlonderplanken worden vaak gebruikt voor een tuin terras of een dakterras. Een houten terras kan tegenwoordig ook duurzaam en milieuvriendelijk worden uitgevoerd.

Terras van composiet

Hout wordt veel gebruikt voor terras- en vlonderplanken. Het hout dat wordt gebruikt is vaak tropisch hardhout vanwege de lange levensduur. Helaas zijn deze planken in opspraak vanwege ontbossing. Een goed alternatief zijn composiet planken van hout en kunststof. De vlonderplanken krijgen daardoor de voordelen van kunststof gecombineerd met de warme uitstraling van hout.

Verkrijgbaarheid van een terras

De terras- en vlonderplanken van Heering zijn bij honderden verkooppunten in Nederland te verkrijgen. Via deze website kunt u snel bekijken welk adres bij u in de buurt zit. U kunt kiezen voor een verkooppunt met en zonder montage. Gratis kleurmonsters en documentatie kunt u ook eenvoudig via deze website aanvragen.