Terras

Sfeervolle terrassen sluiten helemaal aan bij de laatste buitentrends. We brengen steeds meer tijd door in onze tuin en daarbij hoort een gezellige buitenomgeving. Een sfeervol terras is vaak van houten vlonderplanken  vanwege de warme uitstraling. Vlonderplanken worden vaak gebruikt voor een tuin terras of een dakterras. Een houten terras kan tegenwoordig ook duurzaam en milieuvriendelijk worden uitgevoerd.

Terras van composiet

Hout wordt veel gebruikt voor vlonderplanken. Het hout dat wordt gebruikt is vaak tropisch hardhout vanwege de lange levensduur. Helaas zijn deze planken in opspraak vanwege ontbossing. Een goed alternatief zijn composiet planken van hout en kunststof. De vlonderplanken krijgen daardoor de voordelen van kunststof gecombineerd met de warme uitstraling van hout.

Onderhoudsarm

Twinson terrasplanken zijn onderhoudsarm, maar hebben zo nu en dan een schoonmaakbeurt nodig. Gemorste stoffen worden liefst zo snel mogelijk gereinigd met water en eventueel een niet schurend reinigingsmiddel om hardnekkige vlekken te voorkomen. Lees in ons blog de tien meest gestelde vragen over het schoonmaken van Twinson vlonderplanken.

Verkoopadressen

De vlonderplanken van Heering zijn bij honderden verkooppunten in Nederland te verkrijgen. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo