Dakterras aanleggen

Een dakterras is een buitenruimte die te vaak onbenut blijft. Een dakterras kan vaak met weinig middelen sfeervol en chique worden aangekleed. Vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor een dakterras door het relatief lage gewicht en doordat ze makkelijk op maat te maken zijn. Een dakterras aanleggen is daardoor relatief eenvoudig uit te voeren.

Dakterras aanleggen

Een dakterras maken, is met vlonderplanken een prima oplossing. De planken laten zich makkelijk op maat zagen en het leggen gebeurd zonder het aanleggen van een zandbed, fundering of betonconstructie. Een simpel raamwerk volstaat al vaak als constructie voor een dakterras. Er zijn diverse modellen en kleuren vlonderplanken beschikbaar. Een vlonderplank is meestal van tropisch hardhout of van composiet. Composiet vlonderplanken zijn voor een deel van kunststof en een deel van hout.

Dakterras kopen

De vlonderplanken van Heering, die zeer geschikt zijn voor een dakterras, zijn van het merk Twinson en door heel Nederland verkrijgbaar. Via deze website kunt u adressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo