Houten terras

Het houten terras is populair. Dit is natuurlijk te danken aan de sfeervolle en warme uitstraling. Een houten terras past in elk type tuin. Of u nu houdt van strak modern, mediterraan of romantisch. Tuinterrassen van hout zijn vaak gemaakt van vlonderplanken. Deze planken zijn relatief eenvoudig te leggen en gaan jarenlang mee. Hout heeft één nadeel: de onderhoudsgevoeligheid.

Houten tuinterras of composiet

Houten tuinterras of composiet

Een houten terras is verkrijgbaar in tropisch hardhout (zoals Bankirai) of Europees hout (zoals Lariks). Maar hout is geen milieuvriendelijk materiaal, omdat er bomen voor worden gekapt. Bovendien is hout gevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen .Ook is het gevoelig voor insecten, schimmels en bacteriën. Goed onderhoud is dus belangrijk. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een terras van composiet.

Tuinterras kopen?

Heering levert de composiet-planken van het topmerk Twinson. Dit zijn oersterke planken van composiet: 50% hout en 50% kunststof. De Twinson-vlonderplanken zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben de uitstraling van echt hout. De vlonderplanken zijn bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen en dus vormvast. Ze zijn ongevoelig voor schimmels, bacteriën en insecten.

Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Elke zijde heeft een ander strepenpatroon. Kies zelf welk patroon het mooist past bij uw tuin. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in 9 kleuren. Twinson zijn vrijwel overal toepasbaar. Het meest worden ze gebruikt voor (dak)terrassen, steigers, looppaden en bruggen.

Géén zichtbare schroef- en boorgaten

Twinson is een compleet terrassysteem. U werkt hiermee uw terras af zonder zichtbare schroef- en of boorgaten. Op Twinson terras- en vlonderplanken zit standaard 10 jaar garantie. Kwaliteit verzekerd!

Waar te koop?

Kiest u inderdaad voor een onderhoudsarm tuinterras? De Twinson terrasplanken zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over Twinson. Natuurlijk kunt u de terrasplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen.

Welke kleur tuinterras past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo