Tuin terras

De laatste jaren zijn houten tuin terrassen sterk in opkomst. Met vrienden en familie ontspannen en genieten van een sfeervolle tuin of dakterras. Een houten terras is erg sfeervol door de warme uitstraling van hout. Tuin terrassen van hout zijn vaak gemaakt van vlonderplanken. Terras- en vlonderplanken zijn relatief eenvoudig te leggen en gaan jarenlang mee.

Onze merken

Terras van hout of composiet

Een houten terras is verkrijgbaar van tropisch hardhout of van de steeds vaker toegepaste composiet terras- en vlonderplanken. Een tuin terras van composiet is het milieuvriendelijke alternatief voor tropisch hardhout, want er is geen houtkap voor nodig en ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn composiet delen in vele kleuren en modellen leverbaar omdat ze machinaal worden gemaakt.

Tuin terras kopen

Heering voert composiet planken van het topmerk Twinson voor de beste tuin terrassen. Dit zijn oersterke terras- en vlonderplanken in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar met de uitstraling van een houten terras. Twinson is bewezen succesvol en blijft jarenlang goed. Voor gratis kleurmonster, documentatie en verkoopadressen kunt u op deze website terecht.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo