Hardhouten terrasplanken

Hardhouten terrasplanken zijn al jaren heel populair. Denk aan terras- en vlonderplanken van tropisch hardhout, zoals bankirai. Echter, hiervoor worden bomen gekapt, met ontbossing tot gevolg. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een milieuvriendelijk alternatief, zoals composiet. Composiet terrasplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Bovendien zijn ze weer volledig te recyclen. Volop keuze in kleuren!

Het alternatief voor hardhouten terrasplanken

Composiet is een mix van geperst hout en kunststof. De terrasplanken hebben dus de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Kunststof is duurzaam en heeft als voordeel dat het materiaal niet rot. Kunststof is immers ongevoelig voor vocht, temperatuurwisselingen en schimmels. Kunststof behoudt zijn kleur, splintert niet en wordt niet glad, zelfs niet als het regent.

Twinson-terrasplanken

Heering voert het topmerk Twinson terras- en vlonderplanken. Gemaakt van de beste grondstoffen en dus oersterk én praktisch onderhoudsvrij. Twinson-vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Elke zijde heeft een ander strepenpatroon, dus u kiest zelf welk patroon u mooi vindt. U heeft bovendien de keuze uit liefst 9 kleuren. Met het complete terrassysteem werkt u uw terras af zonder zichtbare schroef- en boorgaten. Twinson is al jarenlang bewezen succesvol op de markt. U krijgt dan ook 10 jaar garantie.

Waar te koop?

Interesse in Twinson als alternatief voor hardhouten terrasplanken? Ze zijn verkrijgbaar in heel Nederland. U kunt de terrasplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan ze ook voor u plaatsen. Zoek eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo