Kunststof terrasplanken

De laatste jaren zijn houten terras- en vlonderplanken razend populair. Terras- en vlonderplanken waren voorheen voornamelijk gemaakt van hardhouten delen. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een mix van hout en kunststof. Composiet terrasplanken hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof.

Voordelen kunststof terrasplanken

Kunststof terrasplanken hebben vele voordelen ten opzichte van hardhouten terrasplanken. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Heering voert het topmerk Twinson dat voor de helft uit hout en voor de helft uit kunststof bestaat. Twinson is een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is met standaard 10 jaar garantie. Twinson kunststof terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen en 9 verschillende kleuren. Twinson omvat een compleet systeem van afwerkmaterialen waarmee een terras, vlonder, stijger, brug of pad netjes af te werken zijn.

Kunststof terrasplanken kopen

Het kopen van Twinson kunststof terrasplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hieronder een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo