Soorten vlonders

De laatste jaren zijn houten vlonders razend populair. Terras- en vlonderplanken waren voorheen voornamelijk gemaakt van hardhouten delen voor gebruik voor terrassen, vlonders, paden etc. Door de nadelige effecten wat betreft ontbossing, zijn er milieuvriendelijke alternatieven op de markt verschenen van composiet. Vlonders en terrasplanken van composiet hebben de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Met composiet terrasdelen zijn er zijn diverse soorten vlonders en terrassen te bouwen.

Verschillende soorten vlonders, verschillende materialen

Het materiaal van deze vlonderplanken bestaan uit een composiet van hout en kunststof. Composiet vlonders en terassen hebben vele voordelen ten opzichte van houten of hardhouten terrasdelen. Ze zijn splintervrij en worden niet glad, zelfs niet bij regen. Een groot voordeel is dat ze bestand zijn tegen insecten en verrotting en hebben daardoor een langere levensduur. Composiet delen zijn verkrijgbaar in lengtes tot wel 6 meter. Door middel van het afkorten met een gewone houtzaag is het vlonders leggen een eenvoudige klus.

Twinson kleuren en modellen

Wat voor kleuren zijn er allemaal beschikbaar voor verschillende soorten vlonders? Heering voert het topmerk Twinson. Een merk dat al jarenlang bewezen succesvol is en dat van de beste grondstoffen wordt gemaakt. Op Twinson terras- en vlonderplanken zit standaard 10 jaar garantie. De grondstof van Twinson is een hout/kunststof composiet dat 100% recyclebaar is. Daarmee is Twinson een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Twinson terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee modellen en diverse kleuren en worden gebruikt voor terrassen, balkon vlonders, paden langs zwembaden etc.

Vlonderplanken kopen

Het kopen van Twinson terras- en vlonderplanken kan eenvoudig bij één van onze vele verkooppunten door heel Nederland. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ze ook bestellen bij uw aannemer of kunststof ramenbedrijf die de vlonderplanken ook voor u kunnen monteren. Om een goede keuze te maken kunt u hier een gratis kleurmonster en of brochure aanvragen.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo