Balkon vlonders

Met balkon-vlonders creëert u een heerlijke buitenplek. Sfeervol en gezellig. De prefab-delen zijn snel en makkelijk te leggen. Natuurlijk kunt u de vlonders ook gebruiken in de tuin. Er zijn vele soorten vlonders. In diverse materialen, modellen en kleuren. Heering levert oersterke en kleurvaste balkon-vlonders die vrijwel geen onderhoud nodig hebben.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Balkon-vlonders: wel of geen hout?

Houten vlonders zijn vaak gemaakt van een tropische hardhoutsoort als Bankirai. Echter, hier moeten bomen voor worden gekapt. Bovendien worden houten vlonders na verloop van tijd grijs. Echt hout is bovendien gevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen. En vatbaar voor insecten, schimmels en bacteriën. Als het regent, worden houten balkon-vlonders glad en kunt u uitglijden.

Composiet balkon-vlonders

De oplossing? Balkon-vlonders van composiet. Deze vlonders zijn gemaakt van hout en kunststof. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en meerdere kleuren. Bovendien heeft u keuze uit diverse modellen: van brede tot smalle planken. En met een geribbeld of een vlak, geruwd oppervlak. Kunststof is ongevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen en behoudt dus zijn vorm. Bij regen behouden de balkon-vlonders hun stroefheid; wel zo veilig. Composiet vlonderplanken blijven mooi van kleur en gaan heel lang mee.

Twinson vlonderplanken

Heering voert de composiet balkon-vlonders van het topmerk Twinson. Deze terrasplanken worden gemaakt van het beste materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen: 140 mm en 210 mm breed. Beide zijden hebben een ander strepenpatroon. U kunt dus zelf kiezen wat u mooi vindt. De vlonderbanken van Twinson zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 kleuren. Mooi voor elk balkon.

Waar te koop?

De balkon-vlonders van Twinson zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over Twinson. Natuurlijk kunt u de balkon-vlonders ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur balkon-vlonders passen bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan