Balkon vlonders

Vlonders, ook wel tegelvlonders genaamd, zijn prefab  vierkante of rechthoekige delen. Ze zijn snel te leggen en worden gebruikt als tuin vlonders of balkon vlonders. Er zijn veel verschillende soorten vlonders in diverse materialen en in diverse modellen en kleuren.

Soorten balkon vlonders

Wat voor verschillende soorten vlonders zijn er beschikbaar? Houten vlonders zijn vaak van tropisch hardhout en vergrijzen na verloop van tijd. Composiet vlonders zijn van een mengsel van hout en kunststof en vanwege het kunststof in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Van brede planken tot smalle planken en met een geribbeld oppervlak of met een vlak, geruwd oppervlak. Tuinvlonders zijn ook goed zelf te maken. Hiervoor zijn de gewone terras- en vlonderplanken zeer geschikt. Door te zagen en te schroeven volgens een bepaald patroon kunnen tuintegels worden gemaakt.

Balkon vlonders kopen

De terrasplanken van Heering waar eenvoudig tuinvlonders van kunnen worden gemaakt, zijn overal in Nederland verkrijgbaar. Er zit altijd wel een dealer bij u in de buurt. Via deze website kunt u eenvoudig verkoopadressen met of zonder montage verkrijgen. Ook kunt u eenvoudig gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen.