Composiet vlonders

Vlonders van composiet zijn de laatste jaren erg populair als terras in tuinen. Tuinvlonders zijn een soort kant en klare terrastegels en worden om en om naast elkaar gelegd. Op die manier ontstaat op snelle wijze een patroon aan houten vlonders die een warme en gezellige uitstraling hebben. Composiet  vlonders zijn los te kopen als kant en klaar deel, maar zijn ook zelf te maken van vlonderplanken.

Soorten composiet vlonders

Er zijn veel soorten vlonders met verschillende maten en van verschillende materialen. Er zijn zelfs vlonders die eruit zien als hout, maar gemaakt zijn van kunststof of composiet. Kunststof vlonders hebben het grote voordeel dat ze niet rotten en in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Het nadeel is dat ze er vaak niet natuurlijk uitzien. Een composiet vlonder daarentegen is gemaakt van een mengsel van hout en kunststof en ziet eruit als hout, maar heeft de voordelen van kunststof.

Composiet  vlonders kopen

De terras- en vlonderplanken van Heering zijn van een oersterk composiet van 50% kunststof en 50% hout. Ze zijn van het topmerk Twinson en worden al jarenlang met succes toegepast. Meer informatie vindt u op deze website. Ook kunt u gratis kleurmonsters bestellen en adressen opvragen waar deze terrasplanken verkrijgbaar zijn.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo