Houten vlonders

Vlonders van hout zijn de laatste jaren erg populair als terras in tuinen. Een houten vlonder is een soort kant en klare terrastegel en wordt om en om naast elkaar gelegd. Op die manier ontstaat op snelle wijze een patroon aan houten vlonders die een warme en gezellige uitstraling hebben. Een houten vlonder is los te kopen als kant en klaar deel, maar is ook zelf te maken van vlonderplanken.

Soorten houten vlonders

Je hebt diverse soorten vlonders in verschillende maten. Er zijn zelfs vlonders die eruit zien als hout, maar gemaakt zijn van kunststof of composiet. Kunststof vlonders hebben het grote voordeel dat ze niet rotten en in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Het nadeel is dat ze er vaak niet natuurlijk uitzien. Composiet vlonders daarentegen zijn gemaakt van een mengsel van hout en kunststof en ziet eruit als hout, maar hebben de voordelen van kunststof.

Houten vlonders kopen

De terras- en vlonderplanken van Heering zijn van een oersterk composiet van 50% kunststof en 50% hout. Ze zijn van het topmerk Twinson en worden al jarenlang met succes toegepast. Meer informatie vindt u op deze website. Ook kunt u gratis kleurmonsters bestellen en adressen opvragen waar deze terrasplanken verkrijgbaar zijn.