Houten vlonders

Houten vlonders zijn heel populair als tuinterras. Het is een soort kant-en-klare terrastegel die om en om wordt gelegd. Zo ontstaat een patroon van houten vlonders met een warme en gezellige uitstraling. U kunt de houten vlonders kopen óf zelf maken. Wilt u wel de uitstraling, maar niet het onderhoud? Dan zijn Twinson terras- en vlonderplanken het beste alternatief.

Soorten houten vlonders

Er zijn diverse soorten houten vlonders op de markt. Zoals lariks, geïmpregneerd hout of bankirai-hout. Houten vlonders hebben een mooie, natuurlijke uitstraling en passen in elke omgeving. Een nadeel is het werk dat u ervan hebt. Onderhoudt u de vlonders niet goed, dan gaat het hout rotten.

Een ander nadeel is, dat er bomen voor worden gekapt. Houten vlonders zijn dus niet heel duurzaam. Bovendien kunnen ze bij regenachtig weer glad worden, waardoor u erover kunt uitglijden. Het is dus belangrijk om al deze voor- en nadelen goed af te wegen, zodat u de juiste keuze maakt.

Voordelen van composiet

Heering is leverancier van Twinson terras- en vlonderplanken. Dit is zijn composiet vlonders. Composiet is een mengsel van hout en kunststof. Dit materiaal heeft de uitstraling van hout, maar heeft de voordelen van kunststof. Composiet vlonders zijn oersterk, licht van gewicht, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Het materiaal is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. Het wordt niet glad, ook niet bij regen, en is goed bestand tegen insecten. Composiet is bovendien 100% recyclebaar. U spaart hiermee dus ook het milieu.

De Twinson vlonderplanken zijn verkrijgbaar in 8 kleuren, in de werkende breedte 140 mm en in de lengtes 400 en 600 cm. Dikte: 28 mm.

Waar te koop?

Kiest u ook voor Twinson als alternatief voor houten vlonders? Het product is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de Twinson-vlonderplanken ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hier eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo