Kunststof vlonders

Vlonderplanken zijn er in veel soorten en maten. Voorheen alleen maar in hout, maar tegenwoordig zijn er veel alternatieven en soorten vlonders. Er zijn kunststof vlonders, maar ook vlonders van composiet. Composiet is een mengsel van hout met kunststof. Daardoor krijgen de vlondersplanken betere eigenschappen in tegenstelling tot houten terrasdelen. Tevens sparen ze het milieu omdat ze van gerecycled materiaal kunnen worden gemaakt.

Verschillende kunststof vlonders

Er zijn veel verschillende soorten vlonders. Vlonderplanken worden ingezet voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld voor het maken van terrasvlonders of tuinvlonders. Ze worden in lange stroken of in blokken gelegd. Kunststof vlonders en composiet vlonders hebben als voordeel dat ze in lengtes van zes meter verkrijgbaar zijn. Zo kunnen ze vaak uit één stuk worden gelegd, waardoor er geen storende naden zichtbaar zijn. Zo ziet er zijn vele schillende soorten vlonders.

Meer informatie vlonderplanken

Heering biedt verschillende kleuren en modellen terras- en vlonderplanken. Op deze website vind u alle informatie over het top merk Twinson dat Heering voert. U kunt gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen. Zoekt u adressen waar u vlonderplanken kunt kopen of adressen die ze voor u kunnen monteren, kijk dan hier.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo