Terrasvlonders

Met terrasvlonders creëert u heel eenvoudig een sfeervol terras in uw tuin of balkon. De vraag is: wat voor terrasvlonders kiest u? Er zijn zowel vierkante als rechthoekige terrastegels. En kiest u voor houten vlonders of voor een onderhoudsarm en milieuvriendelijk materiaal, zoals composiet? Het voordeel van composiet is, dat het veel langer meegaat, absoluut niet rot en mooi blijft. Bovendien is het heel milieuvriendelijk. Natuurlijk kunt u de vlonders ook gebruiken als balkonvlonders.

Soorten vlonders

Er zijn diverse soorten vlonders op de markt. De meeste mensen kiezen voor 50×50 of 100×100 cm. U kunt ook kiezen voor rechthoekige vlonders, zodat u in combinatie met de rechthoekige vlonders een mooi patroon legt. De terrasvlonders zijn voorzien van lengtegroeven of ribbels voor een goede grip.

Veel mensen kiezen nog voor een houten vlonder van bijvoorbeeld Lariks (Europees hout) of Bankirai (hardhout). Nadeel is dat hier bomen voor moeten worden gekapt, wat impact heeft op de natuur. De vraag naar milieubesparende materialen zoals composiet neemt daarom sterk toe.

Terras-vlonders kopen

Heering is leverancier van de terrasvlonders van het merk Twinson. Dit product is bestand tegen vocht, regen en sneeuw ongevoelig voor temperatuurwisselingen. Het materiaal splijt niet, is splintervrij en kleurvast. De planken worden niet glad, ook niet bij regen. Twinson-terrasvlonders zijn goed bestand tegen insecten en vrijwel onderhoudsvrij. Dit alles in tegenstelling tot hout. Af en toe schoonspuiten is voldoende voor een blijvend mooie uitstraling.

De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in 8 kleuren, in de werkende breedte 140 mm en in de lengtes 400 en 600 cm. Dikte: 28 mm.

Waar te koop?

De terrasvlonders van Heering is verkrijgbaar in heel Nederland. Hierboven meer informatie over elk van onze merken. Natuurlijk kunt u de terrasvlonders ook bestellen bij uw aannemer. Hij kan deze ook voor u plaatsen. Zoek hieronder eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Welke kleur terrasvlonders past bij uw woning?

Vraag gratis kleurmonsters aan

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo