Terrasvlonders

Terras vlonders worden ook wel terrastegels of terrasvlonders genoemd. Het zijn vierkante of rechthoekige tegels die direct klaar zijn voor gebruik. Ze worden gebruikt als terras vlonders, maar ook als balkon vlonders. Ze zijn er van verschillende materialen, maar de meest gebruikte zijn houten vlonders of vlonders van kunststof of composiet. Het voordeel van kunststof of composiet is dat ze veel langer meegaan en niet rotten. Een vlonder terras wordt om en om gelegd om het mooiste effect te krijgen.

Soorten vlonders

Er zijn diverse soorten vlonders. De meest gebruikte van 50×50 cm, maar 100×100 cm is ook een veelgebruikte maat. Er zijn zelfs rechthoekige vlonders, zodat het maken van een patroon mogelijk is. Het oppervlakte van de terras vlonders is voorzien van lengtegroeven of ribbels voor een goede grip.

Terras vlonders kopen

Terrasvlonders zijn eenvoudig te maken van vlonderplanken. De terrasplanken van Heering zijn van het merk Twinson en al jarenlang geroemd door de goede kwaliteit. Gratis kleurmonsters, documentatie en verkoopadressen zijn via deze website verkrijgbaar.