Tuinvlonders

Vlonders, ook wel tegelvlonders genaamd, zijn kant en klare vierkante of rechthoekige prefab delen. Ze zijn snel te leggen en worden gebruikt als tuinvlonders of balkon vlonders. Er zijn veel verschillende soorten vlonders. Ze zijn er van diverse materialen en in diverse modellen en kleuren.

Soorten tuinvlonders

Er zijn veel verschillende soorten vlonders. Houten tuinvlonders zijn vaak van hardhout en vergrijzen na verloop van tijd. Composiet terrasvlonders zijn van een mengsel van hout en kunststof en in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Van brede planken tot smalle planken en met een geribbeld oppervlak of met een vlak, geruwd oppervlak. Tuinvlonders zijn ook goed zelf te maken. Hiervoor zijn de gewone terras- en vlonderplanken zeer geschikt. Door te zagen en te schroeven volgens een bepaald patroon kunnen tuintegels worden gemaakt.

Onderhoudsarm

Twinson terrasplanken zijn onderhoudsarm, maar hebben zo nu en dan een schoonmaakbeurt nodig. Gemorste stoffen worden liefst zo snel mogelijk gereinigd met water en eventueel een niet schurend reinigingsmiddel om hardnekkige vlekken te voorkomen. Lees in ons blog de tien meest gestelde vragen over het schoonmaken van Twinson vlonderplanken.

Verkooplocaties

De vlonderplanken van Heering, die zeer geschikt zijn voor een tuinvlonder, zijn van het merk Twinson en door heel Nederland verkrijgbaar. Hier kunt u verkoopadressen verkrijgen bij u in de buurt, met en zonder montage. U kunt ook een gratis kleurmonster en of documentatie bestellen, zodat u ook overtuigd kunt raken van dit schitterende product.

Keralit kleurmonsters

Beoordeel onze producten én kleuren in het echt. Kies het product en de gewenste kleurmonsters (maximaal 3) en ontvang ze binnen 2 werkdagen thuis!

Leverdagen

ma
di
wo
do
vr
za
zo