Tuinvlonders

Vlonders, ook wel tegelvlonders genaamd, zijn kant en klare vierkante of rechthoekige prefab delen. Ze zijn snel te leggen en worden gebruikt als tuinvlonders of balkon vlonders. Er zijn veel verschillende soorten vlonders. Ze zijn er van diverse materialen en in diverse modellen en kleuren.

Soorten tuinvlonders

Er zijn veel verschillende soorten vlonders. Houten tuinvlonders zijn vaak van hardhout en vergrijzen na verloop van tijd. Composiet terrasvlonders zijn van een mengsel van hout en kunststof en in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Van brede planken tot smalle planken en met een geribbeld oppervlak of met een vlak, geruwd oppervlak. Tuinvlonders zijn ook goed zelf te maken. Hiervoor zijn de gewone terras- en vlonderplanken zeer geschikt. Door te zagen en te schroeven volgens een bepaald patroon kunnen tuintegels worden gemaakt.

Tuinvlonders kopen

De vlonderplanken van Heering waar eenvoudig tuinvlonders van kunnen worden gemaakt, zijn overal in Nederland verkrijgbaar. Er zit altijd wel een dealer bij u in de buurt. Via deze website kunt u eenvoudig verkoopadressen met of zonder montage verkrijgen. Ook kunt u eenvoudig gratis kleurmonsters en documentatie aanvragen.