Online bestellen / EDI / XML

Snel en op elk moment van de dag uw producten foutloos bestellen, dat is vandaag de dag steeds belangrijker. Onze digitale oplossingen zijn er op gericht om snel en efficiënt met elkaar te kunnen werken. Hierbij maken wij het voor u als klant zo makkelijk mogelijk. Dit bespaart u kostbare tijd waardoor u uzelf kunt richten op uw eigen werk. Een voor de hand liggende digitale samenwerking is het digitaliseren van het orderproces. Dit kan bij Heering op de volgende manieren:

  • Online bestellen via ons Heering Portal
  • EDI – koppeling
  • XML – koppeling

Heering Portal
Via ons Heering Portal kunt u 24/7 een bestelling plaatsen. Het portal is zo ontworpen dat het gemakkelijk in gebruik is. Al onze producten kunt u daar vinden en dit assortiment is dan ook altijd actueel. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst kunt u de orderbevestiging en factuur terug zien in uw account, tevens kunt u uw bestelling volgen door middel van een track&trace functionaliteit.

EDI- of XML-koppeling
Werkt uw organisatie al met een eigen ERP pakket, dan is een EDI- of XML-koppeling mogelijk interessant voor u. U vult in uw eigen systeem de bestelling in en deze stuurt hem vervolgens door naar ons. De voordelen van een EDI- of XML-koppeling zijn bijvoorbeeld: het kan vaak gekoppeld worden met al bestaande systemen en u heeft uw orderinformatie zoals bevestiging, factuur en pakbon direct digitaal beschikbaar in uw eigen systeem.

Mocht u op dit moment nog niet werken met een EDI-koppeling dan is een XML-koppeling een uitkomst. Hierbij wordt er per situatie gekeken wat de best mogelijke manier van koppelen is. Er zijn dus vrijwel altijd mogelijkheden om een digitale samenwerking op te zetten. Wilt u het maximale uit de samenwerking halen, dan is onze tip om ook gebruik te maken van ons Product Informatie Management systeem (PIM). Hierdoor heeft u altijd actuele productinformatie ter beschikking, zoals artikelnummers, eigenschappen, prijzen, omschrijvingen, foto’s etc.

De voordelen op een rij
Met een digitaal orderproces ervaart u als klant direct vele voordelen:

  • Tijdsbesparing
  • Minder kans op fouten
  • Efficiënter inkoopproces
  • Minder papierwerk
  • Order documentatie direct digitaal beschikbaar
  • 24/7 mogelijkheid om te bestellen

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem contact op met onze IT afdeling per emailadres: digital@heering.eu