Accountmanager West-Nederland en Utrecht

Ben jij commercieel ingesteld en heb je affiniteit met techniek en de bouw? Bekijk dan onze vacature van accountmanager voor West-Nederland en Utrecht.
Uren
37,5 (Fulltime)
Opleidingsniveau
Hbo
Locatie

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben verantwoordelijk voor de omzet- en marge ontwikkeling binnen je regio. Op een zelfstandige en planmatige manier voer je daarbij je commerciële activiteiten. Je gaat actief op zoek naar nieuwe potentiële afnemers en versterkt onze positie bij ons bestaande klantenbestand. In de gesprekken met (potentiële) klanten denk je actief mee, geeft advies, herkent kansen en zet deze om in resultaten. In deze positie rapporteer je aan de Sales Manager van Heering Nederland.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding (bij voorkeur commerciële richting);
  • Drie tot vijf jaar commerciële buitendienst werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met techniek en de bouw;
  • Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gedreven, resultaat gericht en beschikt over een gezonde dosis ondernemersmentaliteit;
  • Verder ben je flexibel en assertief, klantvriendelijk en je werkt zelfstandig.

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, extra uitkering, pensioenregeling, auto van de zaak, ruim 30 vakantiedagen) bieden wij een afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.