Assistent Warehouse Manager

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een sterk groeiend bedrijf met 30.000 m2 aan magazijnruimte. Dan is deze baan iets voor jou!
Uren
40 (Fulltime)
Opleidingsniveau
Hbo
Locatie
Dedemsvaart

Wat ga je doen?

Als Assistent Warehouse Manager ben je medeverantwoordelijk voor het verder uitbouwen en optimaliseren van de logistieke activiteiten in ons magazijn. Uiteraard doe je dit samen met een enthousiast magazijnteam. Samen met je collega’s draag je o.a. zorg voor de inrichting van een nieuw magazijn en fungeer je als sparring partner voor de Warehouse Manager waarbij je al je talenten kunt inzetten. Je hebt oog voor processen en kosten, maar houdt hierbij ook de mensen in het vizier. Je neemt verantwoordelijkheid en levert verbetervoorstellen op knelpunten in het magazijn en gerelateerde processen. Ook neem je deel aan diverse logistieke projecten. Daarnaast onderhoud je de contacten met logistieke dienstverleners.

Wie ben jij?

  •  Je hebt een afgeronde hbo opleiding in je vakgebied en hebt enkele jaren ervaring op het gebied van leidinggeven en in het optimaliseren van een magazijn;
  • Je hebt technisch inzicht, bent analytisch sterk en oplossings- en verbeteringsgericht;
  • Je bent communicatief vaardig en flexibel;
  • Je bent administratief goed onderlegd, goede kennis van MS Office met name Excel en / of BI Tools;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.

 Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden (prima salaris, extra uitkering, pensioenregeling en ruim 30 vakantiedagen) bieden wij een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf. Binnen de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Je standplaats is het kantoor van Heering Kunststof Profielen BV in Dedemsvaart.

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.