Inkoper

In deze functie ben je na een intensieve inwerkperiode werkzaam in een team van inkopers op operationeel / tactisch niveau ten behoeve van de vestigingen in Dedemsvaart, Nieuwegein en Bad Bentheim (Duitsland).
Uren
37,5 (Fulltime)
Opleidingsniveau
Mbo+ / Hbo
Locatie
Dedemsvaart

Als inkoper krijg je de verantwoordelijkheid over een deel van ons product-/leverancierspakket. Op basis van besteladviezen als gegenereerd door ons ERP pakket maar ook middels eigen analyses zorg jij voor de beste voorraadbeschikbaarheid om onze klanten uit voorraad te kunnen blijven bedienen. Je kijkt daarnaast over de gehele keten en denkt mee in de processen voor continue verbetering aangaande voorraadniveaus, beschikbaarheid en kosten in de breedste zin van het woord. In geval van kwaliteitsklachten ben jij in de lead en zorg je ervoor dat eigen- en externe voorraden worden nagekeken alsook loop je de processen door met leveranciers ter voorkoming van herhaling.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo+/hbo opleiding;
  • Minimaal 3 – 5 jaar relevante (inkoop) ervaring bij een handels- of productie onderneming, ervaring in de bouw- en/of kunststof sector is een pre;
  • Je beschikt over een procesmatige en gestructureerde manier van denken;
  • Je werkt zeer accuraat en bent analytisch goed onderlegd;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Voor vragen kun je contact opnemen met Kristiaan Meilink (Inkoop Manager / telefoon: 0523 – 615 631).

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.