Inkoper

In deze functie ben je na een intensieve inwerkperiode werkzaam in een team van inkopers op operationeel / tactisch niveau ten behoeve van de vestigingen in Dedemsvaart, Nieuwegein en Bad Bentheim (Duitsland).
Uren
37,5 (Fulltime)
Opleidingsniveau
Hbo
Locatie
Dedemsvaart

Wat ga je doen?

Als inkoper krijg je de verantwoordelijkheid over een deel van ons product-/leverancierspakket. Op basis van besteladviezen als gegenereerd door ons ERP pakket maar ook middels eigen analyses zorg jij voor de beste voorraadbeschikbaarheid om onze klanten uit voorraad te kunnen blijven bedienen. Je kijkt daarnaast over de gehele keten en denkt mee in de processen voor continue verbetering aangaande voorraadniveaus, beschikbaarheid en kosten in de breedste zin van het woord. Zodra je voldoende kennis hebt opgedaan van onze producten en de markt zal je rol uitgebreid worden met tactische taken zoals het managen, beheren en beoordelen van leveranciers.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met NEVI II of gelijkend;
  • Minimaal 3 – 5 jaar relevante (inkoop) ervaring bij een handels- of productie onderneming;
  • Je beschikt over een procesmatige en gestructureerde manier van denken;
  • Ondernemerschap en handelsgeest zijn op jou van toepassing;
  • Je werkt zeer accuraat en bent analytisch goed onderlegd;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

 Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we een afwisselende en zelfstandige functie binnen een ondernemend en groeiend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Daarnaast
geven we je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te verbeteren.

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.