Magazijnmedewerker

Voor onze afdeling Logistiek zoeken wij een enthousiaste collega met uitzicht op een vaste aanstelling!
Uren
40
Opleidingsniveau
Mbo
Locatie
Dedemsvaart

Wat ga je doen?

In de functie van magazijnmedewerker draag je o.a. zorg voor de in- en uitgaande goederenstroom, waarbij een optimale service aan de klanten centraal staat. Zo verzamel je de orders en maak je ze verzendklaar. Verder ben je bereid om alle voorkomende magazijnwerkzaamheden uit te voeren.  Dit doe je in een jong en dynamische team vol harde werkers waar de sfeer prettig, informeel en collegiaal is.

 Je profiel

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent flexibel en werkt zorgvuldig en accuraat;
  • Bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat.

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een afwisselende baan binnen een ondernemend en groeiend bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team waarin volop ruimte is voor eigen inbreng. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Vanzelfsprekend hierbij zijn goede arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling, kerstgratificatie en een marktconform salaris. Ook heeft Heering een actieve personeelsvereniging die een aantal activiteiten per jaar organiseert, hebben we maandelijks een Happy Hour en heb je de mogelijkheid om samen met collega’s te sporten.

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.