Verkoper binnendienst

Hoe maken we fans van onze tevreden klanten? Wegens aanhoudende groei zoeken wij ter uitbreiding van ons Verkoop binnendienst team een enthousiaste Verkoper binnendienst.
Uren
40 (Fulltime)
Opleidingsniveau
Mbo / Hbo
Locatie
Dedemsvaart

Wat ga je doen?

Als verkoper binnendienst bij Heering bedien je op een klantvriendelijke manier onze klanten in de bouwwereld en industrie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om orders, technische toepassingsmogelijkheden, prijzen en levertijden van onze producten. Het is jouw doel om de klant een optimale klant ervaring te bieden en daarom probeer jij hem zo goed mogelijk te bedienen in zijn behoeftes. Wanneer jij klant gerelateerde ontwikkelingen signaleert schroom jij niet om proactief je collega’s binnen de organisatie (zoals product- of accountmanagers) te informeren.

Wie ben jij?

  • Mbo/hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een commerciële opleiding);
  • Aantoonbaar relevante (werk)ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met het voeren van (commerciële) telefoongesprekken met klanten;
  • Je bent sociaal, collegiaal en een teamspeler;
  • Je bent accuraat, communicatief vaardig, klantgericht;
  • Je denkt in oplossingen, bent flexibel en komt met ideeën;
  • Je hebt affiniteit met de bouwwereld of staat ervoor open om er over te leren;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Duits en Engels is een pre.

Wat bieden wij?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een afwisselende baan binnen een ondernemend en groeiend bedrijf. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team. Door de grote diversiteit aan klantvragen en werkzaamheden is dit een dynamische functie waarin volop ruimte is voor eigen inbreng. We geven je de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te verbeteren.

Over Heering

Heering Kunststof Profielen BV is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof profielen en (gevel) panelen voor de bouw. Met een hoogwaardig assortiment, sterke merken (o.a. Keralit) en uitstekende dienstverlening breidt Heering haar positie steeds verder uit. De Heering organisatie wordt gekenmerkt door een no-nonsense cultuur waarbinnen we continu op zoek zijn naar manieren om onze processen en producten verder te verbeteren voor onze klanten.